luni, 25 ianuarie 2010

Probleme cu noul telefon Google Nexus One

Desi este lansat pe piata de foarte putin timp, telefonul celor de sub umbrela Google si produs de HTC a intrat in colimatorul consumatorilor. Principala problema cu care se confrunta posesorul unui telefon Nexus One este sistemul de suport oferit de cei de la Google, acestia din urma alegand sa raspunda doar prin email, ceea ce duce spre o dilatare a rezolvarii problemelor.
Consumatorii incearca sa afle in cat timp vor primii telefonul dupa lansarea comenzii, cum pot intra in posesia telefonului la abonament si multi dintre cei care deja l-au comandat sustin ca pentru banii pe care i-au platit deja nu este corect sa astepte atat de mult pentru a primi un raspuns.
In afara de aceste aspecte problema tehnica reala care le-a scapat celor de la HTC este cea a conexiunii 3G Wireless, mai multi clienti acuzand probleme reale. Operatorii de telefonie si-au indrumat clientii cu probleme la telefonul Nexus catre Google, sustinand ca nu este problema lor. Un reprezentant Google a spus ca pe viitor vor interactiona mai bine cu companiile de telfonie mobila pentru a putea gasi solutii pentru clienti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Blogs Directory Catalog Bloguri